Missió

El nostre objectiu és desenvolupar solucions de PET i introduir millores en els productes dels nostres clients satisfent així les seves necessitats. Per a això, els estudiem d’a prop i anem de la seva mà en l’assoliment dels resultats més òptims.

Visió

“Operar com a líder del sector en els segments en els quals la nostra empresa està present, anticipar-se a les necessitats dels nostres clients i ser reconeguts globalment.”

Valors

A Sheet-Pack treballem diàriament per portar a la pràctica els nostres valors:

  • Flexibilitat
    Sheet-Pack té la capacitat d’adaptar els terminis de lliurament de film en funció a les necessitats dels seus clients, generant així un vincle de confiança i fidelitat amb ells.
  • Innovació
    Per anticipar-nos a les necessitats del mercat, a Sheet-Pack invertim per innovar i millorar en totes les branques que afecten al nostre “core business” directa i indirectament. Des de la cerca de les millors matèries primeres i noves tecnologies del mercat (per aconseguir l’excel·lència en la qualitat dels nostres productes) fins a l’ajust de tots els serveis que inclouen i afecten als nostres “partners”.
  • Solucions personalitzades
    Oferim solucions i assessorament adaptats per satisfer les necessitats individuals dels nostres clients i així aconseguir la plena satisfacció d’aquests.