spet

APET-EVOH-PE (PELABLE)

Descripció:
Làmina fabricada per extrusió, d’una extraordinària transparència, adequada per a contacte amb aliments.
Fàcil estirament per a processos de termoformat.
95 ºC ≤ Tª de termoformat ≤ 120 ºC.
Excel·lent resistència mecànica.
Alta transparència.

Aplicacions:

  • Pizza fresca.
  • Carn processada.
  • Carn fumada.
  • Llescats de formatge.
  • Pasta fresca.
  • Envasat en atmosfera modificada (llarga vida).

Micratges:
De 200μ a 250μ
De 251μ a 500μ
De 501μ a 1000μ

Barrera:
Alta barrera als aromes.
Alta barrera als gasos.
Alta barrera a l’aigua.
Bona barrera als greixos.

Característiques:
Amples: des de 200 a 1200 mm.
Diàmetres de bobines: Màxim 1000 mm.
Mandrils: 76, 150 i 200 mm.
Condicions d’emmagatzematge: Tª (23 ºC ± 4) / HR (50-75%)